| Shawn Michaels ile röportaj | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
| Konu: Shawn Michaels ile röportaj Cuma Şub. 10, 2012 11:54 am | |
| Şimdilik benim muhabir.Neyse başlayalım: -Evet Shawn.İlk sorum ve wwe 'yi ne zamandır takip ediyorsun ve nasıl tanıştın wwe'le, nasıl başladı hikayen | |
|
| |
Shawn Michaels Administrator
RPG KARAKTER : Shawn Michaels SEVGİLİNİZ : - FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Shawn Michaels FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 483 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Texas
| Konu: Geri: Shawn Michaels ile röportaj C.tesi Şub. 11, 2012 6:05 am | |
| 3 sene önce tanıştım.Fox aracılığıyla başladım.Playstation da oynamaya başladım.Playstationda içeriklerini daha iyi anladım. | |
|
| |
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
| Konu: Geri: Shawn Michaels ile röportaj C.tesi Şub. 11, 2012 8:43 pm | |
| Tamam.Neden Shawn Michaels'ı seçtin ve Shawn Michaels sevgin ne derecede | |
|
| |
RPG KARAKTER : Shawn Michaels SEVGİLİNİZ : - FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Shawn Michaels FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 483 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Texas
| Konu: Geri: Shawn Michaels ile röportaj C.tesi Şub. 11, 2012 10:17 pm | |
| | |
|
| |
EDGE Administrator
| Konu: Geri: Shawn Michaels ile röportaj C.tesi Şub. 11, 2012 11:45 pm | |
| Anladım.Peki Shawn emekli oldu artık onun yerine hangi süperstarı seçerdin.Yani Shawn Michaels'dan sonraki adamın kim olurdu.2.nci beğendiğin süperstar kim olurdu ve neden onu seçerdin | |
|
| |
| Konu: Geri: Shawn Michaels ile röportaj Paz Şub. 12, 2012 3:44 am | |
| Randy Orton olurdu.Çünkü onun hal ve tavırlarını beğeniyorum.Heran herşeyi yapabilen bir güreşçi. | |
|
| |
EDGE Administrator
| Konu: Geri: Shawn Michaels ile röportaj Ptsi Şub. 13, 2012 3:58 am | |
| Evet Psycho birisi katılıyorum.Bende beğeniyorum.Neyse peki Shawn face Randy sonradan face olma aslında heel karakter.Sen de mi böylesin peki sağın solun belli mi değil mi | |
|
| |
| Konu: Geri: Shawn Michaels ile röportaj Ptsi Şub. 13, 2012 4:50 am | |
| Hayır Randy Orton'un kişilik özellikleriyle uzaktan yakından alakam yok. | |
|
| |
EDGE Administrator
| Konu: Geri: Shawn Michaels ile röportaj Salı Şub. 14, 2012 12:36 am | |
| Sadece güçlü bir süperstar diye beğeniyorsun o halde sözlerinden bu anlaşılıyor.Peki Shawn olarak fobilerin ve hobilerin neler | |
|
| |
| Shawn Michaels ile röportaj | |
|