|The Undertaker| Moderatörler
RPG KARAKTER : The Undertaker RPG KARİYER : WHC (1),MITB(1),WTagTeam(1) FAVORİ SÜPERSTARINIZ : The Undertaker Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 08/02/12 Yaş : 26 Nerden : Houston,Texas
| Konu: Sheamus ''The Great White'' Gimmicki İle İlgili Konuştu Paz Şub. 19, 2012 8:55 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sheamus ''The Great White'' gimmicki ile ilgili konuştu; "İnsanlar beni ilk zamanlar bronzlaşmaya ihtiyaç duyduğumu, mayonez ve kötü biri olarak tanıdılar fakat o zamanlar 2 kere WWE Şampiyonunu omuzlamıştım çocuklar, her neyse biz günümüze bakalım şimdi muhteşem beyaz'ım ve 2012 kraliyet dövüşünü kazanarak WrestleMania'ya ana kemer yolcusu olarak biletimi aldım çocuklar. Muhteşem beyaz ruhu bana uğur getirdi, tanrıdan dilerim ki önümü her zaman açsın yakaladığım şansı bozmasın. Buradan kemer sahiplerine de iki çift lafım var: "Korkun benden!" | |
|
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
| Konu: Geri: Sheamus ''The Great White'' Gimmicki İle İlgili Konuştu Ptsi Şub. 20, 2012 1:31 am | |
| Bu adamdan ümitliyim.WWE'nin gelecek vaad eden ender güreşcilerinden birisi.Ayrıca boo karakter olduğu içinde kendisine ayrı sempatim var. | |
|