KARAKTERLERİMİZ AÇILMIŞ ÇOĞU ŞU ANDA BOŞTADIR.BİR AN ÖNCE KARAKTERİNİ SEÇ VE EĞLENCEYE SENDE KATIL !!! [KARAKTER SEÇİMİNİZ ONAYLANMADIKTAN SONRA SİTEDE HİÇ BİR YETKİNİZ VEYA SÖZÜNÜZ GEÇERLİ DEĞİLDİR ]
RPG KARAKTER : Shawn Michaels SEVGİLİNİZ : - FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Shawn Michaels FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 483 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Texas
Konu: Playoff'a katılacak 4.takım kim olmalıdır? Perş. Şub. 23, 2012 10:48 am
Oyları lütfen kim olmalıdırdan çok gönlünüz kimin olmasını istiyor şeklinde verin. bazı takımlar var bazı takımlara yatıyor örneğin. Stratejik verin
Jeff Hardy. Özel Üye
RPG KARAKTER : Jeff Hardy SEVGİLİNİZ : Sevgilim Yok FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Jeff Hardy FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 41 Kayıt tarihi : 19/02/12 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Playoff'a katılacak 4.takım kim olmalıdır? Perş. Şub. 23, 2012 10:51 am
Kesinlikle gençlerbirliği diyorum neden ; 1-TS den inanılmaz nefret ederim keşke dünyada öyle bi takım olmasa 2-Sivas bize karşı çok dirençliydi bu sezon onlardan da nefret ettim 3-Es es olabilir ama onlarda çok gıcık Gençlerbirliği akar bu arada bence beşiktaşıda koysaydın durumlar kötü belki 3. gençler ya da ts de olabilir
Shawn Michaels Administrator
RPG KARAKTER : Shawn Michaels SEVGİLİNİZ : - FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Shawn Michaels FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 483 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Texas
Konu: Geri: Playoff'a katılacak 4.takım kim olmalıdır? Perş. Şub. 23, 2012 10:52 am
İnşaallah olmaz.Ben bir BJK'li olarak
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
Konu: Geri: Playoff'a katılacak 4.takım kim olmalıdır? Cuma Şub. 24, 2012 10:59 am
Tabiki TS olacak.Adı yeter.
|The Undertaker| Moderatörler
RPG KARAKTER : The Undertaker RPG KARİYER : WHC (1),MITB(1),WTagTeam(1) FAVORİ SÜPERSTARINIZ : The Undertaker Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 08/02/12 Yaş : 26 Nerden : Houston,Texas
Konu: Geri: Playoff'a katılacak 4.takım kim olmalıdır? C.tesi Şub. 25, 2012 3:03 am
Gençlerbirliği olmasını istiyorum ama TS olur.
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
Konu: Geri: Playoff'a katılacak 4.takım kim olmalıdır? C.tesi Şub. 25, 2012 11:54 am