Shawn Michaels Administrator
RPG KARAKTER : Shawn Michaels SEVGİLİNİZ : - FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Shawn Michaels FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 483 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Texas
| Konu: Cm Punk'ın Saç Sitili Ptsi Şub. 27, 2012 10:37 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sizce hangisi daha çok karizmatik duruyor... | |
|
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
| Konu: Geri: Cm Punk'ın Saç Sitili Salı Şub. 28, 2012 12:55 am | |
| Alışılmışın dışında farklı şeyler söylemek insanlara garip gelebilir ama uzun saç diyorum ben. | |
|
Jeff Hardy. Özel Üye
RPG KARAKTER : Jeff Hardy SEVGİLİNİZ : Sevgilim Yok FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Jeff Hardy FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 41 Kayıt tarihi : 19/02/12 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Cm Punk'ın Saç Sitili Salı Şub. 28, 2012 5:01 am | |
| Kısaaa | |
|
Eve-Torres Bayan Mod
RPG KARAKTER : Eve Torres Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 13/03/10 Nerden : Bilmemm
| |
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
| Konu: Geri: Cm Punk'ın Saç Sitili Çarş. Şub. 29, 2012 4:39 am | |
| Zevk meselesi kısa diyenlere katılmıyorum ayrıca | |
|