KARAKTERLERİMİZ AÇILMIŞ ÇOĞU ŞU ANDA BOŞTADIR.BİR AN ÖNCE KARAKTERİNİ SEÇ VE EĞLENCEYE SENDE KATIL !!! [KARAKTER SEÇİMİNİZ ONAYLANMADIKTAN SONRA SİTEDE HİÇ BİR YETKİNİZ VEYA SÖZÜNÜZ GEÇERLİ DEĞİLDİR ]
EDGE[Aldığım baskılardan dolayı tekrar geri döndüm asıl karakterime herkes içeri baksın efsane is return !!! ]
2 posters
Yazar
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
Konu: EDGE[Aldığım baskılardan dolayı tekrar geri döndüm asıl karakterime herkes içeri baksın efsane is return !!! ] Cuma Haz. 08, 2012 8:21 pm
Güreşçi ismi : Edge Brand : Smackdown Finisher : Spear
Giriş Müziği:
En son EDGE tarafından Cuma Haz. 08, 2012 9:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
Konu: Geri: EDGE[Aldığım baskılardan dolayı tekrar geri döndüm asıl karakterime herkes içeri baksın efsane is return !!! ] Cuma Haz. 08, 2012 8:22 pm
Onay + Kilit.
Shawn Michaels Administrator
RPG KARAKTER : Shawn Michaels SEVGİLİNİZ : - FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Shawn Michaels FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 483 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Texas
Konu: Geri: EDGE[Aldığım baskılardan dolayı tekrar geri döndüm asıl karakterime herkes içeri baksın efsane is return !!! ] C.tesi Haz. 09, 2012 7:50 am
Hayırlı olsun.
EDGE Administrator
Konu: Geri: EDGE[Aldığım baskılardan dolayı tekrar geri döndüm asıl karakterime herkes içeri baksın efsane is return !!! ] C.tesi Haz. 09, 2012 9:54 am
Eyw bro
EDGE[Aldığım baskılardan dolayı tekrar geri döndüm asıl karakterime herkes içeri baksın efsane is return !!! ]