KARAKTERLERİMİZ AÇILMIŞ ÇOĞU ŞU ANDA BOŞTADIR.BİR AN ÖNCE KARAKTERİNİ SEÇ VE EĞLENCEYE SENDE KATIL !!! [KARAKTER SEÇİMİNİZ ONAYLANMADIKTAN SONRA SİTEDE HİÇ BİR YETKİNİZ VEYA SÖZÜNÜZ GEÇERLİ DEĞİLDİR ]
Düşünüyorumda Whc şampiyonu olmak hiç de kolay bir işi onu söyliyim size ilk olarak Yani bunu neden söylediğimi de açıklıyım kısaca,çünkü hayatında Whc şampiynu olmamış ve olamıyacak güreşciler var bu WWE aleminde onlar için söyledim ki anlasınlar ne kadar zor bir yer şu anda bulunduğum mevki...Ve buraya çıkıp hava atabilirim veya kendimden bahsedip övünebilirim ama ben buraya iş konuşmaya geldim.Bunun içindir ki Whc maçını oynadım ve kazandım.Sırada ki maçları size buradan bildirmek için çıktım.Ve ben SD gm'i olmam P:P:V maçı oynatmayacağım anlamına gelmez.Boşta olan kemerler için maçlar düzenledim.Bunlar sırasıyla: Maryse (vs) Maria = Divas Championship Triple H (vs) Shawn Michaels = WWE Championship [İnferno Match] Edge (vs) Triple H (vs) Shawn Michaels = Tna Championship [Extreme Rules Match]