| 17 Şubat Raw Yayını | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Shawn Michaels Administrator
RPG KARAKTER : Shawn Michaels SEVGİLİNİZ : - FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Shawn Michaels FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 483 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Texas
| Konu: 17 Şubat Raw Yayını Perş. Şub. 16, 2012 7:54 pm | |
| Tag Team Match The Brothers Of Destruction vs Edge & Shawn Michaels World Tag Team ChampionshipVe Maç Başlıyor...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
The Brothers Of Destruction maça iyi başladı.
Edge rewersal bir hareketle atackı geri çevirdi.
Undertaker'den Shawn'a bir suplex.
Ve son sözü Kane söylüyor Chokeslam yaparak maçı kazanıyorlar.
Tebrikler The Brothers Of Destruction | |
|
| |
|The Undertaker| Moderatörler
RPG KARAKTER : The Undertaker RPG KARİYER : WHC (1),MITB(1),WTagTeam(1) FAVORİ SÜPERSTARINIZ : The Undertaker Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 08/02/12 Yaş : 26 Nerden : Houston,Texas
| Konu: Geri: 17 Şubat Raw Yayını Cuma Şub. 17, 2012 4:48 am | |
| World Tag Team Champion olduk.İyide Edge'le Shawn grup mu oldu? | |
|
| |
RPG KARAKTER : Shawn Michaels SEVGİLİNİZ : - FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Shawn Michaels FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 483 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Texas
| |
| |
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
| Konu: Geri: 17 Şubat Raw Yayını C.tesi Şub. 18, 2012 10:41 am | |
| Bir daha olmasın.En azından bana sorulması lazım.Kimle tag olacağıma ancak ve ancak ben karar veririm. | |
|
| |
|The Undertaker| Moderatörler
RPG KARAKTER : The Undertaker RPG KARİYER : WHC (1),MITB(1),WTagTeam(1) FAVORİ SÜPERSTARINIZ : The Undertaker Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 08/02/12 Yaş : 26 Nerden : Houston,Texas
| Konu: Geri: 17 Şubat Raw Yayını C.tesi Şub. 18, 2012 9:58 pm | |
| - édgé demiş ki:
- Bir daha olmasın.En azından bana sorulması lazım.Kimle tag olacağıma ancak ve ancak ben karar veririm.
Sadece sen karar vermezsin,karar verdiğin kişinin de seni kabul etmesi lazım. | |
|
| |
| |
| |
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
| Konu: Geri: 17 Şubat Raw Yayını Ptsi Şub. 20, 2012 1:49 am | |
| - |The Undertaker| demiş ki:
- édgé demiş ki:
- Bir daha olmasın.En azından bana sorulması lazım.Kimle tag olacağıma ancak ve ancak ben karar veririm.
Sadece sen karar vermezsin,karar verdiğin kişinin de seni kabul etmesi lazım. Ben dedim ki Tag-Team arkadaşımı ben seçerim.Anladın.Bana kafanıza göre bir partner veremessiniz.Ben seçerim sadece o kadar. | |
|
| |
EDGE Administrator
| Konu: Geri: 17 Şubat Raw Yayını Ptsi Şub. 20, 2012 1:51 am | |
| - Shawn Michaels demiş ki:
- édgé demiş ki:
Zaten meraklı değilim bi daha olmaz.Senle ben ancak ringde dövüşürüz tag olamayız Öyle diyorsunda bakıyorum maç yaptırıyorsun madem öyle de 2 vs 1 handicap yaptır kendine bu kadar güveniyorsan.Ama kolay olanı seçip çok güçlü birisiyle partner olma yolunu seçmişsin yani benle.Görüşlerine saygım olduğunu söylemek isterim. | |
|
| |
| 17 Şubat Raw Yayını | |
|