| 25 Şubat Raw Yayını | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Shawn Michaels Administrator
RPG KARAKTER : Shawn Michaels SEVGİLİNİZ : - FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Shawn Michaels FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 483 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Texas
| Konu: 25 Şubat Raw Yayını Çarş. Şub. 22, 2012 6:41 am | |
| Edge vs The Undertaker No #1 Contendar Match for United States Champ
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
The Undertaker maçın genelinde üstünlük kursada Edge maçı kazanıyor...
New No #1 Contendar Match for United States Champ Edge.Tebrikler Edge
--------------------------------------------------------------------
Jeff Hardy vs Kane No #1 Contendar Match for WWE Champ
Jeff maçın başında Kane'ye üstünlük kurmayı başarmış durumda...
Kane toparlanıyor ve Jeff diğer kalan dakikalarda Kane'ye engel olamıyor ve Kane tuş yapmayı başarıyor.
New No #1 Contendar Match for WWE Champ Kane
------------------------------------------------------------
Edge vs Jeff Hardy for WHC Champ
Jeff'den Edge'ye bir clotshline
Edge Jeff'in ayağına bir leg lock yapıyor
Jeff'den Edge'ye bir suplex
Jeff coştu Edge'ye bir Twist Of Fate
Jeff' bu az geliyor.Edge'ye bir kırmızı görmüş buffalo gibi saldırıyor.Twist Of Fate sonrası tuş yapmayıp saldırınca Edge bunu iyi değerlendiriyor.
Jeff Hardy geri kalan zamanda üstünlük kuramıyor...
Edge WHC'yi korumayı başarıyor.Tebrikler
-------------------------------------------------------
Shawn Michaels vs The Undertaker No #1 Contendar Match for İC ChampThe Undertaker maç genelinde üstünde HBK'de fena sayılmazdı.Ama kazanan The Undertaker... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]New No #1 Contendar Match for İC Champ The Undertaker...Tebrikler Undertaker ----------------------------------------------------------------
En son Shawn Michaels tarafından C.tesi Şub. 25, 2012 2:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
|The Undertaker| Moderatörler
RPG KARAKTER : The Undertaker RPG KARİYER : WHC (1),MITB(1),WTagTeam(1) FAVORİ SÜPERSTARINIZ : The Undertaker Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 08/02/12 Yaş : 26 Nerden : Houston,Texas
| Konu: Geri: 25 Şubat Raw Yayını Çarş. Şub. 22, 2012 7:18 am | |
| Güzel maçlara benziyor.Her maçın anlamı var. | |
|
| |
Jeff Hardy. Özel Üye
RPG KARAKTER : Jeff Hardy SEVGİLİNİZ : Sevgilim Yok FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Jeff Hardy FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 41 Kayıt tarihi : 19/02/12 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: 25 Şubat Raw Yayını Çarş. Şub. 22, 2012 7:31 am | |
| Maçlar güzel umarım whc benim olur | |
|
| |
Shawn Michaels Administrator
RPG KARAKTER : Shawn Michaels SEVGİLİNİZ : - FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Shawn Michaels FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 483 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Texas
| Konu: Geri: 25 Şubat Raw Yayını Çarş. Şub. 22, 2012 7:52 am | |
| Herkese başarılar | |
|
| |
Jeff Hardy. Özel Üye
RPG KARAKTER : Jeff Hardy SEVGİLİNİZ : Sevgilim Yok FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Jeff Hardy FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 41 Kayıt tarihi : 19/02/12 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: 25 Şubat Raw Yayını Çarş. Şub. 22, 2012 8:59 am | |
| | |
|
| |
RPG KARAKTER : The Undertaker RPG KARİYER : WHC (1),MITB(1),WTagTeam(1) FAVORİ SÜPERSTARINIZ : The Undertaker Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 08/02/12 Yaş : 26 Nerden : Houston,Texas
| Konu: Geri: 25 Şubat Raw Yayını Çarş. Şub. 22, 2012 9:27 pm | |
| Sağol hem US hem de IC için şansım var benim için mükemmel bir şov olacak.Tabi kazanırsam | |
|
| |
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
| Konu: Geri: 25 Şubat Raw Yayını Perş. Şub. 23, 2012 12:44 am | |
| 1 gecede 2 maç.Önemli değil profesyonelim ben.Önemli olan Underı bitirmek onu sahaya gömicem sonra mezarına defnedicem | |
|
| |
| Konu: Geri: 25 Şubat Raw Yayını Perş. Şub. 23, 2012 1:54 am | |
| - ЄÐǤЄ demiş ki:
- 1 gecede 2 maç.Önemli değil profesyonelim ben.Önemli olan Underı bitirmek onu sahaya gömicem sonra mezarına defnedicem
Edge yine büyük konuşuyorsun.Karşılaştığımız 3 maçta sadece 1 kere beni yendin. | |
|
| |
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
| Konu: Geri: 25 Şubat Raw Yayını Cuma Şub. 24, 2012 11:53 am | |
| - |The Undertaker| demiş ki:
- ЄÐǤЄ demiş ki:
- 1 gecede 2 maç.Önemli değil profesyonelim ben.Önemli olan Underı bitirmek onu sahaya gömicem sonra mezarına defnedicem
Edge yine büyük konuşuyorsun.Karşılaştığımız 3 maçta sadece 1 kere beni yendin. Tamam işte ya ordada WHC oldum daha ne İşte kapasite meselesi böyle konular.Neyse maçta görüşecez nasıl olsa uzatmanın anlamı yok. | |
|
| |
EDGE Administrator
| Konu: Geri: 25 Şubat Raw Yayını C.tesi Şub. 25, 2012 12:23 pm | |
| İşte bu kadar bu iş herkese geçmiş olsun.İyi dövmüşüm ha hakettiler.Hak edeni dünyaya geldiğine pişman ederim.Burdan da söyliyim hazır yeri gelmişken ötenler vardı onlara da günlerini gösterdim bu kadar basit. | |
|
| |
| 25 Şubat Raw Yayını | |
|