Edge belinde WHC kemeri muhteşem şarkısı metalingus ve harika bir o derece olağanüstü ihtişamıyla girişini yapar...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Artık ringde olan Edge.Her zaman ki gibi mütevazı bir o kadar da karizmatik olarak konuşmaya başlar...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"Fazla söze gerek yok Jeff.Çünkü buna değeceğini sanmıyorum.Evet Underla yaptığın maçı gördüm.Kazanmışsın.Bunda bu kadar abartılacak bişi yok.Çünkü onu dedemde yener dostum anlıyormusun beni..(Burada seyircilere doğru tebessüm eder ve onlarda edge'ye gülerek karşılık verirler.)Herneyse önemli olan konu WHC.Bunun benim için anlamının çok önemli olduğunu sana bildirmek isterim.Under'ı yenmen beni yenebilirsin anlamına gelmez ve gelemez.Çünkü ben Edge'yim.WHC şampiyonu rated-r süperstar EDGE...(Burda alkışlamaya başlarlar seyirciler Edge'yi.)Ve senin bu kemer için aday olman umrumda bile değil bunu bilmen için burdayım.Ve sen hayaller kurmaya devam et.Çünkü senle benim aramda ki tek fark.."parmağını kafasına doğru götürür ve:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"Umarım mesajım alınmıştır
" der ve ringden ayrılır...