Jeff Hardy. Özel Üye
RPG KARAKTER : Jeff Hardy SEVGİLİNİZ : Sevgilim Yok FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Jeff Hardy FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 41 Kayıt tarihi : 19/02/12 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| Konu: Jeff Hardy ringde ! Paz Şub. 19, 2012 12:19 pm | |
| Jeff Hardy ringe gelir ve konuşmaya başlar ; -Evet işte burdayım ve burda olmamın da bir amacı var o da Wwe Kemeri ! Şu anda bu kemer kimde bilmiyorum fakat kim ne şekilde o kemeri aldıysa bana teslim edicek bunun içinde bir maç istiyorum ! | |
|
EDGE Administrator
RPG KARAKTER : EDGE RPG KARİYER : WHC Champion (Hala) SEVGİLİNİZ : YOK FAVORİ SÜPERSTARINIZ : EDGE FAVORİ DİVANIZ : MARİA Mesaj Sayısı : 2793 Kayıt tarihi : 17/02/10 Nerden : Santiago BARNEBAU
| Konu: Geri: Jeff Hardy ringde ! Ptsi Şub. 20, 2012 2:04 am | |
| Ve birden metalingus duyulur.O ihtişamlı girişiyle Edge belindeki kemeriyle ringe doğru ilerler: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"Buraya yeni gelen bir arkadaşımıza hem hoşgeldin demek hem de onunla dost olmak için geldim.Şunu bilmelisinki Jeff WHC sahibi benim.WWE seçmen benim hoşuma gitti.Çünkü WHC için aday olmadığından dolayı.Herneyse lafı fazla uzatmaya gerek yok."der ve elini Jeff Hardy'e uzatır... | |
|
Shawn Michaels Administrator
RPG KARAKTER : Shawn Michaels SEVGİLİNİZ : - FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Shawn Michaels FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 483 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Texas
| Konu: Geri: Jeff Hardy ringde ! Ptsi Şub. 20, 2012 4:17 am | |
| Shawn Michaels titantron görünür.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve konuşmaya başlar...''Herkese merhaba,merhaba Edge,merhaba sevgili WWE severleri ve merhaba Jeff Hardy.Titantron çıkmamın nedeni bazı bilgilendirmelerde bulunmak.Jeff Hardy öncelikle WWE Kemeri için maç istemeni uygun buluyorum.Fakat,sana İC için maç ayarladım Contendar maçı.O yüzden WWE Kemeri içi bir maça çıkamazsın.Bunun için contendardan elendiğin ya da benden İc'yi aldığın zaman WWE için tekrar bir wwe contendar maçı ayarlayabilirim.Biliyorsun ki WWE ile İC bende.İddalı görüyorum seni.Bu tavrın hoşuma gitti.Diyeceklerim bu kadar.Edge senin de bu konuya olumlu yaklaşımını ve Jeff'e elini uzatmanı gerçekten dostça buluyorum.Seni de tebrik ederim.''Der ve Titantrondan kaybolur... | |
|
Jeff Hardy. Özel Üye
RPG KARAKTER : Jeff Hardy SEVGİLİNİZ : Sevgilim Yok FAVORİ SÜPERSTARINIZ : Jeff Hardy FAVORİ DİVANIZ : Maryse Mesaj Sayısı : 41 Kayıt tarihi : 19/02/12 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Jeff Hardy ringde ! Ptsi Şub. 20, 2012 6:15 am | |
| Jeff Hardy öncelikle edgeye teşekkür eder ve elini sıkar.Sonra konuşmasına şu sözlerle devam eder ; -Shawn İc için sağol o zaman senin dediğin gibi olsun şansımı ilk olarak küçük bi kemerde deniyim eğer başarılı olursam wwe kemeri içinde adaylığımı koyarım ve umarım o kemeride senden alırım. der ve ringden ayrılır. | |
|